Мисия

В Еврооптик, ние вярваме, че зрението е ключов аспект от здравословния начин на живот. Нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти най-висококачествени оптични продукти и услуги, които не само подобряват техните визуални възможности, но и ги насърчават да се грижат по-добре за своето здраве.

Цел

Нашата цел в Еврооптик е да превърнем процеса на грижа за зрението в изключително приятно и вълнуващо изживяване за всеки наш клиент.
За нас е важно да създадем общност от доволни и уверени клиенти, които не само имат ясно зрение, но и се чувстват подкрепени и разбрани. Вярваме, че всяко зрение е ценно, и се стремим да го защитим и подпомогнем с нашата работа.

Нашите услуги

Преглед на вашето зрение

Виждам по-ясно, живея по-добре!

Кога последно проверихте зрението си? Нашите лицензирани доктори и оптометристи използват най-новите методи, за да ви осигурят най-добрият преглед и най-доброто обслужване.

Чудите се как протича прегледа? Най-напред нашите специалисти ще проверят диоптъра Ви и ще направят оценка на зрителния ви статус. В заключение ще ви дадът най-добрата корекция, според вашия стил и начин на живот.

Напасване на контактни лещи

Всеки човек е уникален, затова ние предоставяме индивидуално напасване на контактни лещи, което отчита вашите зрителни характеристики, стил на живот и комфортни предпочитания.
Удобство и комфорт: С нашите контактни лещи ще се насладите на удобство във всяка ситуация. Нашите оптометристи/контактолози предлагат обучение и съвети за правилното поставяне и поддръжка на контактните лещи, за да се гарантира вашият комфорт и безопасност. Нашата цел е да ви осигурим яснота и комфорт през целия ден.

Изследване на „сухо око”.

Сухото око е често срещано състояние, което може да доведе до дискомфорт, чувство на изсушаване и дразнене на очите. Нашата услуга за изследване на сухо око ще ви помогне да разберете причините и последиците на това състояние върху вашето зрително здраве.

Професионално преглеждане и оценка: Нашият експертен екип от доктори и оптометристи ще извърши подробно преглеждане и оценка на вашите симптоми и зрителни характеристики, за да определи причините за вашето сухо око и да предложи най-подходящите решения за облекчаване на симптомите.“

Ние използваме най-новите технологии и методи за изследване на сухо око, които гарантират точност и надеждност на резултатите. С нас може да бъдете сигурни, че ще получите висококачествено обслужване и внимание към вашето здраве. Ние ще ви помогнем да разберете причините и да намерите решения за вашето удобство.

Индивидуална консултация при избор на корекционна рамка

Изразете своята индивидуалност с нашите корекционни рамки, които предлагат различни цветове, форми и декорации. Ние вярваме, че вашите очила трябва да отразяват вашата уникалност и стил. Открийте най-новите тенденции в света на модата за очила с нашата разнообразна колекция от корекционни рамки. Независимо дали търсите класически, модерни или екстравагантни дизайни, ние имаме нещо за всеки вкус и стил.

Качество и издръжливост: Нашите корекционни рамки са изработени от висококачествени материали, които са устойчиви на износване и гарантират дълготрайна употреба. С нас ще получите не само стилни, но и издръжливи очила, които ще ви служат дълго време.

Нашите оптици ще ви помогнат да изберете най-подходящата рамка за вашите нужди и предпочитания. С голям опит и професионализъм, ние ще ви осигурим персонализирано обслужване и съвети за вашите очила.

Еврооптик България

Защо да изберете нас?

При нас няма конфекция.Целият процес на консултация,избор и изработка на очила или напасване на контактни лещи е персонален.

Ние сме професионалисти,защото знаем,че вие също искате да бъдете такива.
Какво умеем да прави по-добре от другите?
-напасване на контактни лещи.Индивидуална консултация от специалисти,завършили в Ernst Abbe University of Applied Science Jena-Germany и СУ „Климент Охридски“-България.
- най-голям процент доволни клиенти от препоръчаните и изработени очила с прогресивни стъкла,
- предлагането на специални индивидуални диоптрични стъкла,съобразени с вашите потребности в професията и свободното време,поръчани и изработени само за вас.

За нас

Нашият екип

Винаги може да се доверите на нашите оптици,оптометристи и офталмолози.

Константин

Позиция

Константин

Позиция

Константин

Позиция

Константин

Позиция

Услуги по поръчка

Не следвай тълпата. За уникален стил, защо не ни позволите да изработим рамка само за вас?

За да изглеждат страхотно очилата, формата на лицето трябва да се вземе под внимание. Очилата трябва да следват структурата на костите на лицето, да следват линията и формата на веждите, да прилягат удобно върху носа и дори съображенията около дължината на миглите са от съществено значение при създаването на най-добрите очила.

Това може да звучи малко непосилно, но не се страхувайте – обученият екип на Еврооптик ще ви даде съвет относно това кои форми или детайли на рамката ще „паснат” на лицето ви!

Без повече компромиси… при нас има изобилие от цветове и форми…от  консервативни до най-екстравагантните.

Ние си партнираме с няколко марки от висок клас, включително Lindberg и Silhouette, за да предложим тази индивидуална услуга за създаване на ваш собствен стил и дизайн на очила – до най-малките детайли. Ние ще ви помогнем да създадете вашата перфектна комбинация от стил, форма, шарка и цвят.