Кои сме ние

Защо да предпочетете нас?

Еврооптик - вашият приятел по пътя към най-добрия възможен зрителен комфорт.
Ние си поставяме високи стремежи,защото можем да ги постигнем. Целта е по-добре да виждаме и по-добре да изглеждаме. 80% от информацията в света възприемаме с нашите очи. Ето защо преди повече от 20 години си поставихме за цел да съчетаваме високо технологични продукти с обслужване и сервиз по най-добрите стандарти на модерната очна оптика.
Хилядите доволни клиенти знаят как умеем да се грижим за адаптирането на очила и контактни лещи към съответните потребности. А нашите модни съвети оптимално поддържат представата за вашата личност.
Да,защото при нас вие сте личност, а не клиентски номер
При нас няма конфекция.Целият процес на консултация,избор и изработка на очила или напасване на контактни лещи е персонален. Винаги може да се доверите на нашите оптици,оптометристи и офталмолози.
Ние сме професионалисти,защото знаем,че вие също искате да бъдете такива.
Какво умеем да прави по-добре от другите?
-напасване на контактни лещи.Индивидуална консултация от специалисти,завършили в Ernst Abbe University of Applied Science Jena-Germany и СУ „Климент Охридски“-България.
- най-голям процент доволни клиенти от препоръчаните и изработени очила с прогресивни стъкла,
- предлагането на специални индивидуални диоптрични стъкла,съобразени с вашите потребности в професията и свободното време,поръчани и изработени само за вас.

Copyright © 2024 Eurooptic. Всички права запазени.